18 d’oct. 2007

Pithecanthropus Bushensis



El titular posa els pèls de punta: “Bush advierte de una III Guerra Mundial si Irán logra tecnología nuclear”. Ho diu amb la mateixa naturalitat que diria: si aquest matí plou, haurem d’obrir el paraigua... Frases senzilles, directes, amb poques subordinades, que si no és capaç d’ennuegar-se l'imperial llogater del número 1600 de Pennsylvania Avenue

L’apocal.lipsi és a prop. Ja estem avisats.

El talibà cristià George W. Bush és un d’aquests neocons nordamericans que defensen la teoria del creacionisme: sí, potser hi ha haver una mena d’evolució de les espècies darwiniana, ja que això costa de negar, però guiada per la sàvia mà de Yahveh... Hi ha escoles als USA on ja expliquen amb tota normalitat científica aquesta teoria, una mica més el.laborada que el conte infantil d’Adam i Eva i els set dies de la creació.

Bush està convençut, íntimament, que el seu Déu (el Yahveh dels exèrcits de l’Antic Testament) l’ha designat a ell, precisament a ell, per portar a terme una missió a la terra. Resa abans de les reunions del seu govern perquè Yahveh l’il.lumini. Aquest déu no sembla molt poderós ni imnipotent, la veritat, perquè ara per ara, a les llunyanes terres d’Irak els soldats d’Al.là estan guanyant la partida... Justament allà, entre el Tigris i l’Eufrates, on podríem situar el bellíssim mite del Jardí de l’Edén... Però no ens desanimem: segur que el déu de Bush li envia aquestes proves per enfortir el seu caràcter i la seva determinació.

Ara ja comencem a entendre la missió divina que li espera a Bush. Ell ens ha de conduir a fer un pas més en l’evolució de l’espècie humana, de la mà del creacionista déu dels exèrcits. Entre Bush i els seus entranyables socis Bin Laden, els militaristes israelians/jueus, els palestins, el pirat president iranià Ahmadineyad, l’ex KGB Putin, els militaristes turcs, el soci majoritari de Famaztella i uns quants grans homes més, també inspirats directament pels seus déus, ens portaran de pet a l’Armageddon final. Tots són homes, no dones: ja se sap que els déus assedegats de sang no acostumen a inspirar les dones, amb excepció de les pures i verges destinades a servir els homes... Fa temps que ho busquen i a aquest pas molt em temo que ho acabaran aconseguint com a molt en una o dues generacions: el pas evolutiu definitiu. El naixement d’una nova espècie. Ja ho va anunciar el visionari Albert Einstein: “No sé amb quines armes es lluitarà a la tercera guerra mundial, però sí amb què lluitaran a la quarta: amb pals i pedres”. Cada dia som més a prop del final de l’evolució humana. Som a les portes d’un món nou. Una nova espècie s’està gestant: el Pithecanthropus Bushensis.

Que Déu i el Diable ens agafin confessats...

______
Pithecanthropus Bushensis
El titular pone los pelos de punta: "Bush advierte de una III Guerra Mundial si Irán logra tecnología nuclear". Lo dice con la misma naturalidad que diría: si esta mañana llueve, tendré que abrir el paraguas ... Frases sencillas, directas, con pocas subordinadas, no vaya a atragantarse el imperial inquilino del número 1600 de Pennsylvania Avenue...

El apocalipsis está cerca. Ya estamos avisados.

El talibán cristiano George W. Bush es uno de estos neocons norteamericanos que defienden la teoría del creacionismeo: sí, tal vez hubo algo parecido a la evolución de las especies darwniniana, cuesta negarlo, pero guiada por la sabia mano de Yahveh ... Hay escuelas en los USA donde ya explican con toda normalidad científica esta teoría, un poco más elaborada que el cuento infantil de Adán y Eva y los siete días de la creación.

Bush está convencido, íntimamente, de que su Dios (el Yahveh de los ejércitos del Antiguo Testamento) le ha designado a él, precisamente a él, para llevar a cabo una misión en la tierra. Reza antes de las reuniones de su gobierno para que Yahveh lo ilumine. Un dios que no parece muy poderoso ni omnipotente, la verdad, porque hoy por hoy, en las lejanas tierras de Irak los soldados d'Alá están ganando la partida ... Justamente allí, entre el Tigris y el Eufrates, donde podríamos situar el bellísimo mito del Jardín del Edén ... Pero no nos desanimemos: seguro que el dios de Bush le envía estas pruebas para fortalecer su carácter y su determinación.

Ahora ya empezamos a entender la misión divina que le espera a Bush II. Él nos tiene que conducir a dar un paso más en la evolución de la especie humana, de la mano del creacionista dios de los ejércitos. Entre Bush y sus entrañables socios Bin Laden, los militaristas israelíes/judíos, los palestinos, el pirado presidente iraní Ahmadineyad, el ex KGB Putin, los militaristas turcos, el socio mayoritario de Famaztella y unos cuantos grandes hombres más, también inspirados directamente por sus dioses, nos empujarán hasta el Armagedón final. Todos son hombres, ni una mujer: ya se sabe que los dioses sedientos de sangre no acostumbran a inspirar a las mujeres, con excepción de las puras y virgenes destinadas a servir a los hombres ... Hace tiempo que están dándole vueltas y a este paso me temo que lo acabarán consiguiendo como mucho en una o dos generaciones: el paso evolutivo definitivo. El nacimiento de una nueva especie. Ya lo anunció el visionario Albert Einstein: "No sé con qué armas se luchará en la tercera guerra mundial, pero sí con qué lucharán en la cuarta: con palos y piedras". Cada día estamos más cerca del final de la evolución humana. A las puertas de un mundo nuevo. Una nueva especie se está gestando: el Pithecanthropus Bushensis.

Que Dios y el Diablo nos cojan confesados ...

2 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

podria ser que els pithecantrophus et presentessin una reclamació judicial pel cognom que els hi has assignat.

JR&OC ha dit...

>Francesc. Ja em sap greu, ja, haver ofès els pobres pithecanthropus...