17 de nov. 2007

Justícia islàmica



A una noia àrab, anònima, la van violar 6 tios. A la vegada. Allò que al món porno anomenen “gang rape”. Se suposa que va denunciar els fets i després la justícia d’Aràbia Saudí la va condemnar a 90 fuetades... perquè la molt guarra era a dins del cotxe d’un home en el moment (o abans?) de la violació en grup. Primer delicte: aquest home no era un parent. A saber què estarien fent. Em temo que fer petar la xerrada o magrejar-se al seient del darrera deu ser als ulls de la justícia islàmica si fa o no fa el mateix. O sigui que 90 fuetades per excitar els 6 tios que la van violar. Clar que sí: la dona és la causa que els homes caiguin en el pecat de la fornicació i es condemnin al foc etern.

De què em sona això? Ai, calla, que ara no hi acabo de caure... Però em sona molt, molt, l’argument...

La noia, confiant en la justícia d’Al.là, el bo, el misericordiós, etc, va presentar un recurs contra la sentència. L’acaben de condemnar a 200 fuetades, doblant el càstig anterior. Quina és la raó aquesta vegada? Els magistrats -homes durs de cor però justos- creuen que cal castigar-la perquè ha intentat influir en el procés a través dels mitjans de comunicació. Gravíssim delicte i pecat: a més de guarra, rebel. Tenint en compte que la podien condemnar a ser violada per 200 tios un darrera l’altre, la sentència és compassiva i civilitzada.

A algú se li ha acudit muntar un boicot comercial, per un casual? No, això millor ho deixem per als de la Nike, els d'Esso, Nestlé o els anuncis de Dolce&Gabanna, oi? A aquests, sí, canya, que el capitalisme no té entranyes. Al món occidental hi ha certes coses intolerables, tot i que tolerem tèbiament, en nom del respecte a no sé ben bé què, les infamants burques, la submissió de la dona, els mocadors al cap... Ens esgarrifem una mica també, sí, amb peus de plom, quan veiem la realitat islàmica en estat pur, sense el camuflatge de llops amb pell de xai que es posen quan volen presentar a Occident la seva cara més amable. Però no fem res. No serà perquè aquests àrabs tenen petroli, oi? Ni perquè en el fons ens fan més por que altra cosa? Algú gosaria boicotejar la compra de benzina àrab, per exemple, no per ser àrab, sinó per no respectar els més mínims drets humans? Reaccionaríem igual si violéssin els tios de 6 en 6?

2 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

hipócrites de mena que som, i també és cert que no podem abastar-ho tot, jo ni ho sabia. NO gfa pas gaire aqui anavem mes menys del mateix pal, i ja no penso culpar-me de res que no en sigui responsable directe. No es el meu problema,es el d'ells, o elles, però aquest no l'hem generat nosaltres ni el nostre déu.

JR&OC ha dit...

Podem dibuixar diversos mapes del món: per països/banderes, per riquesa, per religions... Però si dibuixem un mapa a partir de la condició de la dona, el resultat és espantós.